Swarm Nasıl Kapatılır ?

Sosyal ağ uygulamalarından olan Swarm hesabınızı çeşitli sebeplerden ötürü kapatmak isteyebilirsiniz. Bu işleme başlamadan önce bilmeniz gereken bir kaç detay var. Swarm üzerinde hesap dondurma işlemi yapmak mümkün olmadığı gibi hesap silme işleminden sonra bütün bilgileriniz kalıcı olarak silinir.  Hesap nasıl kalıcı olarak kapatılır aşağıda detaylı şekilde anlatılmıştır.

Swarm Hesabı Nasıl Kapatılır ?

Swarm hesabını kapatmak için, mutlaka tarayıcı üzerinden giriş yapmanız gerekiyor, uygulama üzerinden kapatma işlemi yapmanız mümkün değil.

  • Bilgisayarınız veya mobil tarayıcınız üzerinden Foursquare’e giriş yapın. Buraya tıklayarak giriş yapabilirsiniz. Şifrenizi hatırlamıyorsanız veya Facebook, Google üzerinden bağlandıysanız şifremi unuttum diyerek yeni şifre talep edin.
  • Devamında buraya tıklayarak hesap silme ekranına geçiş yapın.
  • Foursquare ve Swarm’dan neden ayrılıyorsun? sorusuna size uygun bir cevap vererek işleme devam edin.
  • Sayfanın en altında bulunan “Delete Account” butonuna tıklayın.
  • Silme onayı için tekrar şifre girmeniz istenecek, tekrar şifrenizi girin ve confirm butonuna basın.
  • Bu butonu göremiyorsanız, başka bir ağ üzerinden (Facebook ve Google) Swarm’a bağlanmış olmalısınız. Bu durumda Swarm üzerinden yeni bir şifre belirleyin.
  • Yapacağınız bu işlemlerden sonra Swarm hesabı kalıcı olarak silinecektir.

Swarm hesabı nasıl silinir sorusunun cevabını ayrıca video üzerinden görebilirsiniz.

Yetkili tarafından yazıldı üzerinde 15 Ekim 2018 Sosyal Medya.
Yorum Ekle
0 Cevap(lar)

Cevabın

Bu cevabı göndererek, kullanım koşulları ve gizlilik kurallarını kabul etmiş olursunuz gizlilik ve kullanım koşulları.